alskadochmamma

Alla inlägg under maj 2010

Av Lotta Bergström - 6 maj 2010 23:02

idag så var vi en sväng till eskilstuna och lämnade tillbaka domkraften eftersom den inte orkade lyfta våran bil :O. christer höll på att få hela bilen över sig igår :(. men som tur var så hann han undan :D. sen så vr vi även en sväng till öb och handlade lite..sen så åkte vi till kungsör till min farmor och hälsade på=). fick 2 fulla papperskassar med tidningar som vi ska slå in glas och sånt med när vi packar till flytten. i morgon så blir det nog en städdag :). tror våran lägenhet kommer ut på internet snart...nä nu så ska jag ta och kolla vidare ha det..


CHRISTER PETTERSSON:

TÄNK ATT VI HÖLL PÅ ATT FÖRLORA DIG IGÅR :(.

VÅGAR INTE ENS TÄNKA TANKEN PÅ VAD JAG HADE GJORT DÅ.

DU ÄR EN UNDERBAR PAPPA TILL TINDRA DEN BÄSTA PAPPA ETT BARN KAN HA.

DU ÄR EN UNDERBAR SAMBO OCH FÄSTMAN TILL MIG.

JAG OCH TINDRA ÄLSKAR DIG AV HELA VÅRAN HJÄRTAN<3<3<3<3


  ÄLSKAR ER: CHRISTER & TINDRA PETTERSSON   

Av Lotta Bergström - 5 maj 2010 21:51

idag så vaknade runt halv 1...så mysigt när christer tar upp tindra i våran säng så vi får gosa <3. åkte till kungsör en snabbis sen till köping ner till volvo och kolla laddningen på batteriet på bilen. men batteriet var det inget fel på så christer måste byta laddningsrelä. sen så åkte vi hem käkade lite och så..ikväll så gick vi ner till willys en sväng sen hem..sen har vi mest tagit det lugnt eller jag iaf jag för jag har haft så ont i höger höft :(. nu så blir det att sitta vi datorn ett tag sen blir det att äta chips och dipp  . aja ha det..


mammas och pappas lilla ängel<3


  ÄLSKAR ER: CHRISTER & TINDRA PETTERSSON   

Av Lotta Bergström - 4 maj 2010 16:41

har nyss varit till arboga och vi hittade nya ytterkläder till tindra :D. bilder kommer här nedanför. sen så vill jag även säga grattis till: bekka som blir 22år idag, sabina som fyller 17år idag grattis till er :P. min pappa fyller oxå år idag men honom skiter jag i eftersom han inte vill ha med oss att göra. idag så har även min faster rosa varit död i 1år :(. saknar dig <3. kanske uppdaterar ikväll om jag orkar..ha det..


jackan :D                           byxor :P. 

(dem hör ihop)


  ÄLSKAR ER: CHRISTER & TINDRA PETTERSSON   

Av Lotta Bergström - 3 maj 2010 22:33

jaha idag så var det måndag. vi har varit ute och gått i 2 timmar :D. var upp på stan sen ner till big inn och willys. har letat efter ytterkläder till tindra men det fanns inga kvar :(. så vi ska åka till arboga i morgon och titta om vi hittar något där. i morgon så ska vi eventuellt köpa en trehjuling till tindra =). provade en idag och den passade perfekt :). köpte en algätare till akvariet. nu så sover tindra och jag och christer sitter vid våra datorer. ha det..


  ÄLSKAR ER: CHRISTER & TINDRA PETTERSSON   

Av Lotta Bergström - 3 maj 2010 00:33

idag så vaknade jag rätt så sent hehe. somnade runt kl 04.30-05.00 för att jag har så jävla svårt att sova när det är fullmåne   . iaf när jag väl vaknade så åt vi frulle sen så gick vi till lekparken så tindra fick leka av sig lite   sen så gick vi hem och gav tindra mat. sen så kom bekka hem till oss. vi tog bilen till lekparken igen och träffade: jonna,lasse och philippa. sen så åkte vi ner till willys och handlade lite sen så när vi alla har satt oss i bilen så startar den inte haha. så christer fick skjuta igång den...snacka om pinsamt   . sen så åkte vi hem och satt och pratade länge hehe. tack för en trevlig kväll bekka <3. var skönt att få prata med någon :P. nu så sover tindra och jag och christer har nyss kollat på film. han somnade till filmen och sover fortfarande hehe. jag ska nog se om jag får liv i honom :D. ha det...


  ÄLSKAR ER: CHRISTER & TINDRA PETTERSSON   


TILL MIN SK PAPPA:


ASSÅ KAN DU INTE BARA TA OCH SKAFFA DIG ETT EGET LIV FÖR HELVETE?   HUR FAN KAN EN PAPPA KALLA SINA BARN FÖR BÅDE BÖGAR,LUDER OCH HORA? FATTAR INTE VAD DU TÄNKER MED  KAN DU INTE GÅ PÅ NÅGON I DIN EGEN ÅLDER IST FÖR ATT HACKA PÅ DEM SOM ÄR YNGRE ÄN DIG OCH SPECIELLT DINA EGNA BARN?. VART HAR MIN PAPPA TAGIT VÄGEN IGENTLIGEN? KÄNNS INTE SOM OM JAG HAR NÅGON PAPPA KVAR KÄNNS SOM OM HAN ÄR DÖD. VILL INTE KÄNNA SÅ MEN JAG GÖR DET ÄNDÅ. OCH EN SAK TILL VARFÖR KOMMER DU NU EFTER 4 ÅR OCH SÄGER TILL OM MIN OCH CHRISTERS ÅLDERSKILLNAD? VARFÖR KUNDE DU INTE HA SAGT NÅGOT I BÖRJAN IST?. VARFÖR KAN DU INTE VARA GLAD FÖR MIN SKULL? JAG ÄR LYCKLIG MED CHRISTER OCH TINDRA FATTA DET. JAG TÄNKER ABSOLUT INTE LÄMNA MIN FAMILJ DET KAN DU JU BARA DRÖMMA OM. HA ETT BRA JÄVLA LIV. 

Av Lotta Bergström - 1 maj 2010 21:10

idag så fick jag lite sovmorgon   vaknade av att mina 2 älsklingar (christer och tindra) höll på att busa..sen så gick jag upp år frulle och duschade. sen så kom vi överens om att åka till västerås. köpte en ny vår mössa till tindra,christer köpte: en ny datastol och nya skor. nu så sitter jag och christer vid datorerna och tindra sover..väntar på att hon ska vakna så jag får bada henne och ge henne gröt. ikväll så blir det mys med älsklingen och äta chips och lökringar som jag ÄLSKAR.   jaja nä nu så ska jag ta och glo lite på internet ha det..


tindra i sin nya mössa   


  ÄLSKAR ER: CHRISTER & TINDRA PETTERSSON   

Av Lotta Bergström - 1 maj 2010 00:15

idag så var det ju valborg. vi åkte till kungsör till mamma och grabbarna. var jättetrevligt :P satt där och pratade en stund sen så gick vi ner till kungsudden. jaja snart så ska jag in i duschen och sen så blire att sitta här en stund. ha det..


  ÄLSKAR ER: CHRISTER & TINDRA PETTERSSON  


Presentation


Välkommen till min blogg.
Jag är 23 år och bor i Köping med min sambo Christer som jag även är förlovad med och våran dotter Tindra.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards